WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN VOOR PREPAID CREMATIEDIENSTEN


Van eenvoudige crematie tot de viering van het leven of traditionele uitvaartdiensten, er is vrijwel geen limiet aan de soorten diensten die worden aangeboden voor vooruitbetaalde crematies. Uitvaartcentra bieden doorgaans pakketten aan die speciaal zijn ontworpen voor gezinnen die voor crematie kiezen om het proces te stroomlijnen. Ze bieden ook à-la-cartemogelijkheden zodat individuen hun diensten precies zo kunnen ontwerpen als zij dat willen.

Een simpele crematie zonder dienst. Deze keuze, ook wel directe crematie genoemd, omvat alleen de basisprincipes, zoals het vervoer van de overledene, een crematiekist en crematiepapieren.

Een crematie met een herdenkingsdienst of viering van het leven. Naast het vervoer van de geliefde en de crematie zelf, bevat dit pakket meestal een mooie container voor de as en een dienst bij het uitvaartcentrum of een plaats van aanbidding. Deze diensten kunnen plaatsvinden vóór, direct na of lang nadat de crematie heeft plaatsgevonden.

Een crematie met uitvaartdienst. Naast het vervoer van de geliefde en de crematie zelf, omvat dit meestal balsemen, haar- en make-upbehandelingen, een kist, een bezichtiging bij het uitvaartcentrum en een uitvaartdienst voordat de crematie plaatsvindt.

www.uitvaart-errahma.nl/