hoe leer je om een pro te worden bij The Art of Tattoo?


De meeste aspirant-tatoeëerders leren hun vak door leerling-tatoeëerder te worden. Om deze route te volgen, moet je eerst een portfolio van je tekeningen maken om aan een ervaren tatoeëerder van The Art of Tattoo te laten zien. De Tatoeëerder kan er dan mee instemmen je aan te nemen als stagiair in Gouda.

Het kan moeilijk zijn om een ​​tatoeëerder te vinden die de tijd heeft om je de juiste vaardigheden bij te brengen, maar je leert wel echt wat bij The Art of Tattoo. Het duurt minimaal 2 tot 3 jaar om het vak te leren. Daarom is het ontwikkelen van uw portfolio zo belangrijk. Je moet laten zien dat je zorg en detail in je werk stopt. Dit kan een gevestigde tatoeëerder van The Art of Tattoo overtuigen om je onder zijn of haar hoede te nemen in Gouda.

Als stagiair kun je verwachten dat je veel tijd zult besteden aan het kijken naar andere artiesten van The Art of Tattoo aan het werk. Je zult de studio in Gouda moeten opruimen en apparatuur moeten steriliseren. Ook leer je hoe je met klanten om moet gaan. Ze leren je ook om gezondheids- en veiligheidsnormen te handhaven. Je leert hoe je met zakelijke verantwoordelijkheden omgaat.

Als je van plan bent om je eigen tattoo-studio in Gouda te openen, overweeg dan om een ​​cursus bedrijfskunde te volgen aan een plaatselijke universiteit. Dit leert u hoe u uw bedrijf kunt starten en runnen. U leert hoe u het kunt financieren, beheren en adverteren.

www.theartoftattoo.nl